03 enero 2007

Per quan la paella?

Ja ha arribat el 2007 i amb ell, espero, l'esperada paella! Us desitjo el millor a tots vosaltres, ja sabeu qui sou. Aprofito per agrair-vos el vostre suport i carinyo, tan necessari en aquests ultims mesos... Sento que les hormones m'hagin donat tantes forces en alguns moments i resultar més pesada de lo normal ;) els que m'heu soportat ja sabeu a què em refereixo, ha estat dificil també per mi ... però nens encara ens queden uns quants mesos i cap al final segurament seré pesada en tots el sentits... Ha estat un bon any i un bon Nadal, espero que vosaltres l'hagueu disfrutat a la vostra manera... Jo he tingut un arbre ple de regals, bé dos, a casa Lo Sapevo i jo n'hem possat un també, i mil menjars italians fets amb molt d'amor, però sobretot us he tingut a vosaltres ... Sí he entrat en el segon trimestre i estic en el moment de la llagrimeta fàcil, què voleu, no ho puc evitar ;)

Estic contenta i continuo "espantada" i monotemàtica, però tranquils, darrera d'aquesta panxeta que va in crescendo encara estic jo, no us preocupeu continuo plantejant-me el mon on vivim i continuo llegint llibres bons a part de llibres rel.lacionats amb la maternitat, tinc, encara, orelles per escoltar-vos... i ganes d'estar aquí per si mai em necessiteu... Més endavant, no sé com estaré.

Feingeschliffen em va comentar que una neuròloga nordamericana després de llargs estudis havia arribat a la conclusió, molt al seu pesar, que el cervell de la dona es reduia durant l'embaràs i els 6 primers mesos després del part. Noticia que com us podeu imaginar no vaig rebre amb gran alegria... però bé, si fora així, sapigueu que aquesta reducció serveix per perpetuar l'espècie. M'agradaria pensar que el meu cervell és prou gran com per reduir-se sense que es notés...

7 Comments:

Blogger lo sapevo said...

¿como se llamaba la investigación de la doctora norteamericana?
¿"La reducción de lo imperceptible"?

1:47 p. m.  
Blogger syzygy said...

¿y como se llama a los que les gusta lo "imperceptible"? ;)

2:46 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Nacionalistas y/o federalistas asimétricos (sic)

5:56 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Sóc Jovekovic Robespierre, el anterior comentari es meu, peró la merda aquesta de Blogger Beta no m'accepta la contrasenya ni "altres". ¡¡Muerte a Beta!! /Paella pronto ( espero)
Em canvio la versió ja.

6:01 p. m.  
Blogger syzygy said...

Va Jovekovic no t'enfadis ... que ens espera una super paella!

2:15 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Abans de tot, Bon any 2007!!!
En lo referent a la reducció del cervell és un tema curiós. Llavors les dones que tenen 5 fills es converteixen automàticament en mongoliques!!!
Jo estic segur que una dona quan pareix experimenta un canvi. Per exemple:
1)Cuinen molt millor perquè ho fan amb molt carinyo (els marits es posen contents, lo sapevo ho podrà comprobar)
2)Una part de la mare va parar al seu fill i el seu cervell constantment pensa en ell, això fa que la mare pensi primer en el fill i després en ella i per últim en el marit (sniff, sniff).
3).....

Una abraçada!!!

5:29 p. m.  
Blogger syzygy said...

Ei Maumau no vagis de que saps molt del tema ;))) Què vas de que perque ets pare per partida doble domines mogollón? :))) Va home, no m'espantis ni a mi ni al personal que m'ha d'acompanyar en aquest llarg camí... Sort que et tindré a prop en moments de crisi, tu recorda-li a Lo Sapevo que tot és superable i aguantable... ah i que les nenes són molt maques!

8:48 a. m.  

Publicar un comentario

<< Home