24 noviembre 2006

i segueixo sense soportar ...


Bé, superada la segona revisió. Hem descobert que el petit/a Alien es mou molt, tant que no li hem pogut fer una foto prou maca, però bé ens conformem en entreveure la seva careta i saber que ja té de tot, cervell, nas, mans, peus ... és increible i emocionant. No tinc paraules. A part de lo emotiu del tema continuo tenint certes crisis amb l'entorn, les que en un moment vaig considerar tan sols "noves ginecòlegues" ara s'han transformat en especialistes de certs temes ... especialistes en anèmia, en pes ideal durant l'embarás, alimentació i dietètica, etc... Fins i tots tenim les vidents que ja saben que jo, com totes, i totes vol dir totes, les dones del món només parlaré del meu fill/a...

Sí, segurament parlaré molt, jo parlo molt de tot així que no en tinc cap dubte, però crec que saber amb qui parlar d'aquestes coses és tan important com el tema del que es parla i per tant dubto que la "nova ginecòloga especialista en el futur" sigui l'escollida ... I entre tant especilista em trobo, ara que tinc les hormones alterades i que sembla ser que a segons qui faig por, amb gent que de debó hauria de saber d'aquest tema i que no en saben i que a més a més s'enfaden amb tu per ser una pardilla primeriza que no s'entera de res. Em refereixo a les recepcionistes a on em vaig a fer les anàlisis que per fer-me una prova que m'ha demanat el meu ginecòleg - el real, el de veritat el que ha estudiat molt per arribar a on és- que resulta que malgrat que ell digui que es pot començar la prova sense disposar de certa informació que m'han demanat i que encara no tinc i que posteriorment donaré, les ties en qüestió em van pegar una bronca a part de posar en dubte els conèixaments del meu ginecòleg i demanar-me que parlés amb una tècnica la qual va entendre a la perfecció el que li estava demanant i no va posar cap mena d'entrebanc ...

Total que les que haurien de saber no en saben i les que creuen que en saben en realitat no saben ni haurien de saber i en mitg de tot això aquí estem, superant poc a poc cada moment i esperant amb il.lusió i cada vegada més l'arribada del petit/a. Sabeu què? Em va caure super bé quan el/la vaig veure fent voltarelles i movent-se d'aquí cap allà ;)

5 Comments:

Blogger SallanWorld said...

Mola! Ja veuràs quina guerra donarà, aquesta criatura.

I el que em dius no em sorpren: un tret que compartim amb la resta d'Espanya és que anem de que sabem del que no sabem. No sé si m'explico.

En qualsevol cas, és una senya d'identitat com una altra...

4:09 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Si em permet dir-li, el petit/a té un inconfosible aire republicà. Enhorabona. En segon lloc, no es prengui les observacions de les recepcionistes dels laboratoris clínics com una cosa personal, no estan contra vostè... es que són gilipolles de naixement. Si nota que els nervis la vençen, oblidi's del ioga, reikki, tai-chi, sushi o shin shan, i foti's un bon pa amb tomàquet amb fuet, com Déu mana. O insulti a aquella típica veïna, que no suporta desde el dia que es van conèixer, no li pot fer res -recordi que està embarassada-. Encertar amb una borilla encesa l'ull del seu cap, també es relaxant ( encara que força més radical)
Be, que la força i el seu ginecóleg de debó l'acompanyin. Salut Syzygy, si necessita un blogger amic, per arropenjar-se al seu post, ja sap on estic¡¡

8:09 p. m.  
Blogger syzygy said...

Ei col.legues, mil gràcies a tots, el petit Alien i jo agraïm profudament els vostres comentaris. Què fariem sense vosaltres...! ;)

2:36 p. m.  
Blogger Feingeschliffen said...

Ara em recriminen que no faig comentaris sobre el meu fillol...
Però si jo ja els faig de viva voz i assisteixo en directe a la redacció dels posts!

2:42 p. m.  
Anonymous Anónimo said...

Inverteixi la càrrega de la prova i demostri que fa els comentaris de "viva voz"...sí, sí, he dit càrrega de la prova, què passa? es què vostès són els típics avorrits que no els hi agrada el Dret, o què?

6:10 p. m.  

Publicar un comentario

<< Home